Ny lek

2010-04-21 @ 19:07:22
Idag var första gången jag tagit med Annie på mina löprunder. Kan bero på att de var första rundan jag sprungit sen jag fick Annie. Förra året kom jag aldrig igång och cyklade mest både ute och inne men i år ska jag minsann komma igång med min löpning igen.

Annie trodde där emot att detta var någon form av nu lek matte kommit på och stuttsade som en pingpongboll bredvid mig i glädje och slet i kopplet morrade och var rent över lycklig. Jag fick koppla loss henne och då gick de bättre tills vi ökade tempot för då skulle vi springa ifatt och Annie jagde mig att springa fortare. När vi sprungit hela rudan och gjort en sista karft spurt på slutet stannade jag och då fortsätter Annie stuttsa bredvid mig. "kom igen matte, mer mer mer!!!" Sen var hon helt uppspelt den lilla biten vi går hem för att varva ner muskler och andning. Matte helt slut och hunden hur toppad som helst. KNÄPPA HUND!!


Födelsedagsbak!!

2010-04-20 @ 11:52:11

Nu har vi avklarat första kalaset som vi haft på dagis!! Jonatan fick ett fint kort och en tummbläckfisk docka =)

Nu är vi hemma hos mormor och hjälper henna baka till ikväll till kalaset vi ska ha hemma. Då ser de ut såhär... =)
Tiden går för fort

2010-04-19 @ 22:33:53
För 2 år sedan vid ungefär denna tid en lördgas kväll gick vi och la oss. Jag hade varit ute hela dagen i solen och mådde för en gångs skull väldigt bra av min garviditet. Kanske skulle jag stå ut den månaden som var kvar. Tänk om jag vetat då de jag vet idag! Undrar om jag somnat så lätt då ?? =)

Ungefär vid halv 5-5 vaknade jag av att vattnet gick. Inga förvärkar ingenting. De bara rann vatten över allt. 5-5.30 satt värkarna igång. 6 hade jag kraftiga värkar och blev ombedd att gå och duscha när jag ringde in för jag kunde svara den jag pratade med och då var de inte så farligt. 6.30 fick jag knappt på mig kläderna mellan värkarna och min älskade totte fick mer eller mindre slänga in mig i bilen. 6.50 anländer vi till BB, jag gick in själv. 7:07 födde världens undrbarste lille kille på en vikt av 2640g och 46 cm lång!! Denna dag glömmer jag ALDRIG!!!

Imorgon är de 2 år sedan detta hände....2 år!!!! Jag fattar inte, vart har all tid tagit vägen??!! *SUCK*

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar en dag full med kalas och enbart Jonte grejer =) Min underbara lilla älskade son. Vad vore livet utan dig??


Nära skjuter ingen hare!!

2010-04-19 @ 17:21:27

I söndags visade vi minsann att vi växt i rollen som EKIPAGE jag och Annie. Hon var helt otrolig att köra. Så lugn, behärskat och lyhörd. De flöt på hur fint som helst!! UNDERBARA HUND!!

Tyvärr kom nerverna i slutet på agility 1an och jag saktade ner ett halvt steg och då.... ja då hoppar Annie av en halv tass ifrån sista kontaktfältet och tittar frågande på mig. Även om jag i denna stund skulle kunna ge mig själv en rak höger kör jag på min hund som INTE får känna att de blivit fel. Vi kommer i mål och Annie får sin burk med foder. Medans hon äter borrar jag ner annsiktet i hennes man och tårarna rinner. HUR kan jag var så DUM??!!
Annie som var så fin och gick så bra!! DUMMA DUMMA DUMMA MATTE!!

Resultatlistan kommer upp och då inser jag hur nära den där sista hemska pinnen var. Vi hamnade 4a med 5 fel och SNABBAST TID!!!!!!!

Såhär dagen efter när allt lagts sig kan jag känna att FY vad bra vi är jag och min hund och nu har jag vänt på de och är nu SUPER taggad inför tävlingen på lördag för VI KAN och VI SKA!!!


Världens bästa Missnutts Amazing Wiggo, bilden är tagen från ett träningspass i Karlshamn


Världens bästa mamma

2010-04-12 @ 21:35:33

Tänk att jag har världens bästa mamma ♥ Tack för att du finns för mig och min familj alltid kära mamma vad skulle jag gjort utan dig??

Idag har jag tillbringat precis hela dagen med min kära mamma. Vi började dagen halv 9-9 med en 2 timmars lång promenad med hundarna medans Jonte var på dagis. Efter detta har hela dagen gått i shoppingens tecken =) Jag lovar att jag och min mamma har världs rekord i detta!! I alla fall om man frågar min pappa och min kära sambo!!
Men idag har vi fyndat massor jag och mammsen!! Kläder, lampa till stora rummet och gradin till stor rummet!!

Tack för en underbar dag mamma lilla, jag älskar dig!!


Stolt

2010-04-11 @ 19:27:43
Idag har jag tagit tjuren vid hornen och städat vår stora toalett från tak till golv, rensat ut alla skåpen och slängt allt gammalt onödigt. Detta tog mig 2,5 timme med JISSES vad rent de blev och vad STOLT jag är över mig själv!!

Nu är de bara resten av dom 200 kvm kvar.... men de värsta är i alla fall över!! =)

Nu i kväll hämtade vi hem agility hindrena från ridhuset hem till klubben. SKÖNT!! Efteråt tog vi 5 tappra medhjälpare en fika på klubben i SOLEN. Jag kan berätta att de var rena tropiska värmen i solen och både jag och Totte känner av solen i annsiktena nu, UNDERBART!! 

Nu är totte på väg för att hämta vad vi kallar fusk mat... Fläskfile oscar till mig och Black and white till Totte. MUMS

Trevlig kväll!!


 

Stenar

2010-04-10 @ 21:09:13

Idag har jag lärt mig att de behövs minsann inga hinder för att träna tajmingen i byten , de går lika bra med en sten hemma i hagen!!

I hagen ovanför vårt hus finns en sten som delat på sig och i sprickan som är typ 45 cm bred växer de gräs genom denna spricka skickar jag Annie, hon får då träna på att koncentrera sig på att få igenom kroppen mellan stenarna utan att sätta tassarna på stenen. Något som tagit lite tid men som jag tror är en bra träning för att lära sig behålla balansen.
Lite längre fram ligger en sten som är smal och avlång denna har jag idag använt som "hinder" och skickat Annie över för att sen gör mitt byte, idag Jaakosvängen =) De funkar helt utmärkt för att träna min tajming =) =) Annie var helt överlycklig och köpte detta direkt. Så inte behöver man köra upp till klubben inte för att träna, de räcker med en lagom lång sten i hagen =)

Imorgon skall hindrena hem från ridhuset =) SKÖNT för sen kan vi träna när vi vill och känner för de!! Och en sak till detta betyder att de ÄNTLIGEN börjar gå mot SOMMAR


Jaakosvängar is the shit =)

2010-04-09 @ 20:10:08

7 timmar agility för världens bästa Annica Aller, underbart trevligt sällskap av Hässleholms HU, massa lovord från Annica om mig och Annie.. men de bästa av allt... vi KAN och VET hur man gör kontaktfält!!!!

7 timmar agility för Annica har get mig mer än alla dom 7 år jag hållt på med agility eller 8 kanske de är...

Förutom kontaktfälts träning har vi lärt oss hur man gör Jaakosvängar. En sväng Annie köpte väldigt fort och de är super rolig att göra =)
Vi har även lärt oss att svänga i cirkel något som gjorde att min handling till Annie blev tydligare vilket gjorde Annie mer säker och resultatet blev ytterligare en växel... NU får matte röra på benen om hon vill hänga med ;)

Nu sover min prinsessa gott och de ska snart ja me göra. Helt slut med ÖVERLYCKLIG ♥

Tack till HHU & Annica Aller för en underbar dag nu läääängtar vi till Nybro tävlingen om en vecka. Då smäller de högt!! =)Vårruset

2010-04-08 @ 22:28:01

För ett par år sedan sprang jag Vårruset i malmö med bla min vän Emie... Nu är de dags igen åter denna gång med Emie och andra goa glada tjejer. De skall bli fantastiskt roligt tycker jag =)
Malmö here we come!!


Aha

2010-04-08 @ 21:50:23
Just nu blir de den ena Jaha upplevelsen efter den andra... kanske, kanske ska jag fatta detta någongång så min blogg me kan bli sådär supernajs =) =)

Nu ska jag fortsätta titta på Lyxfällan och imorgon bär de av på äventyr till Hässleholm med Annie... vi ska träna agility för Annica Aller hela dagen =)

KRAM på er

Designa min blogg

2010-04-08 @ 17:32:21
Herre gud vad svårt detta är!! De kommer ta många timmar innan jag får ordning på detta :P
Ni får helt enkelt stå ut... =)

KRAM

RSS 2.0