Min Tattoo

2009-12-29 @ 18:50:17

De e inte lätt att fotografera något som e nytt, svullet och kladdigt. Men vi gjorde ett tappert försök =)

TACK Peter på underskin tattoo i Karlskrona för min fina tattoo!!

TACK Emelie min underbara vän för att du ställer upp och följer med på alla mina galenskaper... ;)

En tribal för mig står för något som aldrig tar slut utan varar förevigt, de e precis så min kärlek är till dig min älskade PimPim.

Du började med ett steg här i livet och följde mig en bit på vägen för att sen låta en annan ta över och vandra vid min sida.

De e precis detta denna tattoo står för, en tass in i mitt hjärta och där blir du kvar för evigt!!

Meningen är att tassen på foten e PimPims, vid hans namn sluta vår resa och tassen över PimPims namn är Annies. För jag vet att de var PimPims mening att vi skulle mötas hon och jag. De var han som såg till att hon skulle komma in i mitt liv. Hon är nu den som förljer mig en bit på "tribalens" eviga väg.
 


1 vecka kvar

2009-12-22 @ 21:42:21

Nu är de bestämt... Den 29 december 11:30 ska jag vara i Kallekrona och ÄNTLIGEN få min tattoo *LÄNGTAR*

De har varit många turer fram och tillbaka men nu har jag bestämt mig för vad de ska va och vart den ska sitta. Har fått en första skiss som vi kommer ändra lite på när jag kommer dit. Men jag lovar att lägga ut den när den e klar!! Men jag kan säga såhär. Den knyter ihop detta år med allt hemskt och allt UNDERBART som hänt. Den är ett minne av någon jag mist och en start på något jag vunnit. På detta sätt kommer jag aldrig glömma de som va och även kunna se framåt mot nya mål!!

Även om tårarna just nu bränner när jag ser ljust som brinner bredvid fotot på den jag saknar mest så blir jag lika varm i hjärtat av att känna den blöta, varma tungan som slickar mina tårar.... De jag förlorade gjortde så ont men inget ont utan något gått för de jag vann var en dröm! En dröm som nu e sann.

Jag vet nu att allt har en mening även om de gör ont och även om de e svårt att förstå... meningen var att jag skulle få lära känna denna underbara ängel om även bara för ett kort tag för han viste att där fanns någon som behövde mig mer. Han höll sig kvar tills vi var redo båda två. Då släppte han taget och lämnade mig... lämnade oss! Men han såg till att jag inte blev ensam för när man minst anade de stod hon bara där, den som skulle få fylla de tomrum du lämnade kvar efter dig. Att hon aldrig kommer ta din plats de visste vi men hon gör saknaden lättare att leva med och vi älskar henne precis lika mkt som vi älskade dig.


ALLT eller inget

2009-12-21 @ 21:45:05

Ja så är de i vårt hus i alla fall =)
Som vanligt i denna galna familj har man tusen järn i elden.

Jag bakar, städar, flyttar in, ändrar om, tränar fjärr med Annie, badar Jonte och färgar håret samtidigt medans Eddie renoverar hela vårt stora rum. Ambitionerna va att vara klara med allt innan jul.... nu e dom flyttade till Ny år.... UNDRARA varför??!! hihi

Nu luktar de i alla fall nya lussebullar i huset, barnet sover nöjt och rent i sin säng, hundarna är nöjda mätta och belåtna, taket i stora rummet är färdig mjölkat, rocky road godiset står med tjuvlarm i sina burkar, jag har färg i hårt som snart ska tvättas bort och granen är i alla fall inhandlad... så de ska nog bli jul i flytt röran på Betesvägen oxå =)

Nu ska jag tvätta bort färgen i håret!!

Välkomna hit/tillbaka

2009-12-20 @ 23:03:37

Då tog jag mig i kragen och skaffade mig en nya Valje Livet blogg!!! =)

Detta skulle ju inte hända fören den 1 januari men jag ville inte vänta längre.

Den är långt ifrån klar och jag håller fortfrande på att testa massa. Dehär med att designa är VERKLIGEN inte min starka sida... men jag lär mig sakta men säkert =)

Så här kommer ni nu kunna följa HELA familjen Johansson/Knutsson och alla våra galna hitpå.RSS 2.0