Ny lek

2010-04-21 @ 19:07:22
Idag var första gången jag tagit med Annie på mina löprunder. Kan bero på att de var första rundan jag sprungit sen jag fick Annie. Förra året kom jag aldrig igång och cyklade mest både ute och inne men i år ska jag minsann komma igång med min löpning igen.

Annie trodde där emot att detta var någon form av nu lek matte kommit på och stuttsade som en pingpongboll bredvid mig i glädje och slet i kopplet morrade och var rent över lycklig. Jag fick koppla loss henne och då gick de bättre tills vi ökade tempot för då skulle vi springa ifatt och Annie jagde mig att springa fortare. När vi sprungit hela rudan och gjort en sista karft spurt på slutet stannade jag och då fortsätter Annie stuttsa bredvid mig. "kom igen matte, mer mer mer!!!" Sen var hon helt uppspelt den lilla biten vi går hem för att varva ner muskler och andning. Matte helt slut och hunden hur toppad som helst. KNÄPPA HUND!!


Kommentarer
Postat av: Therese

Vad duktiga ni är som är ute och mottionerar så =)

Synd att man inte är lika hurrtig själv =)



Kram

2010-04-21 @ 22:25:58
URL: http://hesan.wordpress.com
Postat av: Emelie

Söta ni:)



Puss

2010-04-21 @ 22:37:20
URL: http://hundelivet.blogg.se/
Postat av: janet

Ger man dom lillfingret snor dom hela näven :)))

2010-04-22 @ 00:13:33
URL: http://flyingeagles.se
Postat av: plättan

skratt.. nej inte en knäpp hund.. utan en livs glad liten jänta...ler ! Så härlig ni har det, ja jag skall också försöka komma igång där uppe i skogen på vår spring runda med triss och pokers förtjusning.hihi men då måste jag ha förste en syre mask och en marskin med mig tror du att triss kan bära denna...fniss.



Jag blir alltid så glad när du har skrivit någon liten rad där i m in blogg..tänk att jag känner så att vi känner varandra så väl utan att jag igentligen har träffat dig..hm längtar så att få nu lov att träffa dig och träffa lill stumpan.. tack för allt fint du skriver till mig, ler !

skratt ja visst är jag helt väderlös på att uppdatera... oj oj vilken liten plätta.. skall nu rycka upp denna plätta..skratt



Ta nu hand om dig min kära vän och din lilla prinsessa socker vadd...ler

stora kramen till den bästa av bästa

2010-04-22 @ 00:28:08
URL: http://www.aussielyan.webs.com
Postat av: Anna och wilja

Känner igen det du skriver.wilja älskar när vi joggar:)

2010-04-22 @ 01:42:32
URL: http://wilja.nemo.dinstudio.se
Postat av: Linda med Marhöjs Qrim

Hej! Haha! ja du världen är liten - även cyber-världen! ;-) Kul blogg du har och tokig hund du har, de är för roliga de där doggsen!! :-)

Kram på er!

MVH Linda

2010-04-22 @ 11:21:27
URL: http://www.marhojs-qrim.se
Postat av: Camilla

Haha!!

Känner igen det där med skutten när man springer:P Det är bara därför jag inte joggar ;)

Kram

2010-04-27 @ 13:44:08
Postat av: Marie

Hejsan



Låter som du har riktigt kul på din runda med Annie. :)



Har en liten undran!?!

Jag har ju fått tillbaks en av mina valpar, pga allergi, och nu står den äntligen i mitt namn igen hos SKK, så nu känner jag att jag återigen kan försöka hitta ett nytt hem åt denna underbara lilla kille. Men nu vill jag givetvis få ut den till någon som blir hans permanenta livskamrat och någon som aktiverar honom. :)

Bilder finns på min hemsida, http://andrummets.se och Sigge Sprätt. :)

Han är övertecknad, så i utställningsringen kommer han aldrig att gå bra. Men i övrigt är han väldigt intresserad och företagsam... det är han som hoppar i vattnet på bilderna på min hemsida... 11 veckor och 3 dagar gammal.



Sköt om er

Kram Marie



PS Free Stylen kommer att gå kanon. ;)

2010-05-05 @ 20:49:03
URL: http://andrummets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback