Stjärna

2010-07-29 @ 22:10:35
Tänka att min stjärna fortfarande lyser stark och klar!! Min underbara Obelix gick in och nästan nollade hopp veteran men TYVÄRR krachade han i oxern som var sista hindret. Lite väl tuft för vettar tycker jag men ååå så kul vi hade. De räckte till vinst över Lotta & Tiger ♥ som fick revanch i agilityn där vi kostade på oss en miss i slalom. Duktiga vettar vi har Lotta!!

Sen kom "WM" vinsten när jag och Annie satt ALLA kontaktfälten lugnt och fint och PRECIS som vi tränat!! UNDERBART!! Att matte sen släpte allt och de blev två missar gör absolut ingenting för jag är såååå nöjd!!

I hopp tränade vi sen på att vara offensiva. Något jag inte riktig lärt mig ännu och vid två tillfällen flyttade jag mig för sakta så Annie rev två hinder. Men jag är mkt nöjd med min dam!!

Idag har vi börjat slipa på possition i krypet något som Annie inte tyckte var helt lätt men ett steg i taget så ska vi nog få ihop de hela.

När jag googlade idag kom plötsligt denna bild upp.... De sticker fortfarande i mitt hjärta... saknaden är såååå STOR!!!


♥ Vi glömmer dig aldrig ♥Överrraskar

2010-07-27 @ 22:13:46
Annie sluta aldrig överraska sin matte.
Igår blev de 3 timmar träningen med en hel hög trevliga hundar och förare. TACK töser för en trevlig träning!!

Mitt i all träning gick vi ner för att ge den där stegen en chans och vet ni vad?? Annie satt den. Tass för tass, steg för steg!! Min stumpa i full koncentration och SAKTA!!! TACK ♥ Carina för tipset de gjorde verkligen susen =))) Matte strålade av lycka så de gjorde inget att krypet fortfarande inte finns i Annies värld ♥

Så idag när vi hade vår dagliga kryp träning så helt plötsligt sa Annie "Jaha du vill att jag ska KRYPA, Men de kunnde du väl sagt??!!" Så kröp hon 10 meter till sin target. Mattes duktiga duktiga tös!! Så nu känns de som vi är på god väg att klara lägre till hösten


"källa"


SOL

2010-07-26 @ 16:58:03
Så kom ÄNTLIGEN vår underbara gula varma vän tillbaka =)
De firade vi med frukost på soldäcket och en 2 timmars lång cykeltur till och runt bromölla.

Efter detta avnjöt vi middgasluren i solstolarna jag och Totte ♥

Nu i eftermiddag har vi haft besökare som tittat på soldäcket. Bäst av dom var ju klart mamma, mormor Ewa ♥

Nu bär de snart av på agility träning med Busan tillsammans med Sabina & Addi och kanske någon till. Är ju kul om vi är fler!!


"källa"


Ruggit

2010-07-25 @ 14:30:32

Hemma igen från en mycket kall och regning loppis. Inga fynd alls denna gången...

Kall och frösen tände jag fyr på brasan här hemma. Direkt kom Annie och tryckte upp sig framför den. Tosiga hund ♥

Nu ska jag baka lite GI bröd och göra GI chokladpudding. Ska bli spännande och se hur detta smakar =)


Loppis

2010-07-25 @ 09:04:22

Nu bär de snart iväg på loppis =)
Ska bli jätte spännande och se om jag hittar de jag söker.

Regnet öser ner utanför och vinden tar tag i träden, rena höstrusket... men de är bara bra för skogens guld, bär och gräsmattor!!!


Cross

2010-07-24 @ 21:15:21

En kväll på Crossbanan
En bild säger mer än tusen ord...

2010-07-04 @ 20:06:46

...och just nu känner jag inte för att skriva mer!!Loppet...Tyvärr fick vi inget CERT rosetten med oss hem den kommer med posten. Men här är min UNDERBARA nakenfis med sina andra rosetter

 


RSS 2.0