Uppdatering pågår

2011-06-10 @ 22:31:11

Nu har jag uppdaterat följande:

Annies sida: 155p i lydnadsklass 2 och en 3.e plac i Hässleholm den 5 juni

Klappens sida: Lite information om Klappen och lite nya bilder. Kan berätta att Funktionsbeskrivningen är bokad, likaså MH och rönken är planerad. Vår träning går framåt men vi har ingen brådska.

Handmade by me: Jag har fått ut ett bildspel som jag inte är överförtjust i... men nu finns det i alla fall nått även på den sidan.

Jag skall även försöka få ut en sida till EMJ sidan så fort jag kan och jag hoppas jag kommer få tid att ändra lite här och där vad det lider. Så bli inte förvånade om sidan ändras lite hit och dit den kommande tiden :)

På måndag börjar skolan igen, jag längtar faktiskt efter detta för nu ser jag målet, bara 250p kvar till mitt slutbetyg och det mina kära vänner kommer firas med champanj i december månad!! Tänk att jag klarat av 650p... jag som aldrig trodde jag skulle klara detta, men skam den som ger sig. Pricken över i.et hade ju varit om jag fick ett positivt besked om 2 veckor... nervös väntan men jag HOPPAS jag kommer in :)


Försök till uppdatering

2011-06-09 @ 14:04:24

Jag har försökt uppdater Klappens sida men någonting vill inte som jag vill...
Jag har fått en ny dator idag och på måndag börjar min datorkurs så vi får väl se om detta leder till en ny hemsida/blogg eller om jag försöker göra något åt denna :)


RSS 2.0