Stolt

2010-04-11 @ 19:27:43
Idag har jag tagit tjuren vid hornen och städat vår stora toalett från tak till golv, rensat ut alla skåpen och slängt allt gammalt onödigt. Detta tog mig 2,5 timme med JISSES vad rent de blev och vad STOLT jag är över mig själv!!

Nu är de bara resten av dom 200 kvm kvar.... men de värsta är i alla fall över!! =)

Nu i kväll hämtade vi hem agility hindrena från ridhuset hem till klubben. SKÖNT!! Efteråt tog vi 5 tappra medhjälpare en fika på klubben i SOLEN. Jag kan berätta att de var rena tropiska värmen i solen och både jag och Totte känner av solen i annsiktena nu, UNDERBART!! 

Nu är totte på väg för att hämta vad vi kallar fusk mat... Fläskfile oscar till mig och Black and white till Totte. MUMS

Trevlig kväll!!


 

Kommentarer
Postat av: Siv/Zeffe & Zooto

Tack för din snälla kommentar! Har varit inne hos dig några gånger, är så glad att livet ordnat upp sig för er. Du måste verkligen vara duktig som gått så långt med Annie på så kort tid!

Läste inlägget om hundtolken, verkligen intressant, en sån skulle jag nog behöva gå till med bägge killarna, man tror att man vet hur de tänker och känner, men det är säkert helt fel, skulle vara kul/nyttigt att veta hur de egentligen är

Ha det bra

2010-04-12 @ 09:42:42
URL: http://aussiekillarnazeffezooto.se/
Postat av: Annelie

Vilken energi du har! Mer än väl värd "fuskmat"! När jag äter fuskmat är det pizza eller kina/thaimat....din fuskmat lät bra mycket godare än min.

Kram

2010-04-12 @ 10:08:20
URL: http://http;//www.mrcollin.com
Postat av: Charlotte

Tack Malena! Pixie är en liten goding, det ska bli spännande att se vad det kan bli av henne. Min gamla blue merle, Tea, fick jag tyvärr ta bort i januari pga livmoderinflammation, 12,5 år gammal. Hon är saknad!



Kul att det går så bra för er! Känner igen den där känslan efter att man har gått en bra kurs.



Lycka till på vårens tävlingar & med att hitta ett roligt och bra jobb!

2010-04-12 @ 10:28:30
URL: http://skarin.bloggplatsen.se
Postat av: emie

Va underbart väder igår :-)

Kan du vara med och träna imorgon?

Har du satt in bensinpengarna?

2010-04-12 @ 12:16:31
URL: http://livetmedemie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback