Pass

2010-02-17 @ 23:24:43

Vet ni vad?? Jag har ett PASS!!
Inte för att jag vet vad jag ska med de till men matte säger att de e super viktigt för vår resa till helgen.

Ja ni hörde rätt. ÄNTLIGEN ska jag och min matte ut och resa och matte har LOOOOVAT att lämna viruset hemma!!! =)

Men åter till dehär passet... Matte säger att de var de jag fick när dom minst kapade av benet på mig för ett tag sen när dom tömde HELA min kropp på blod =( ... men dehär med Pass låter väldigt viktigt så de var väl värt de ändå!!

Matte säger att vi ska resa jätte tidigt på morgonen med Sabina och favorit Addi.
Addi är en lite lite kille som har stoooor respekt för mig. Jag tycker väldigt mkt om denna lilla kille men de e roligt att skrämma honom lite ibland. De räcker jag lyfter lite på läppen och säger grrr så lägger han sig ner!! hihi... =) Fast matte blir skit sur på mig när jag gör så... *suck* aldrig får man ha lite roligt!!
I vilket fall så ska vi åka till något som heter Danmark. Matte säger att de e ett annat land... hmm... finns de fler land än Sverige?? Undrar om hundarna ser lika dana ut där. 4 ben, svans och nos och så... de återstår ju att se... För att komma till dehär Danmark kommer vi åka över en lång bro... konstiga människor som kommer på detta med att bygga en väg som svävar i luften över havet!!! Ja vi får väl se hur de går.

4 lopp ska vi tävla matte och jag innomhus... sist vi tävlade inomhus gick de inte så bra säger matte. Jag blev lite stressad tyckte matte så vi tävlade bara en klass sen fick jag åka hem. Denna gången tror hon att de ska bli bättre för vi är med samarbetade. De tror jag me!! Min matte är ju ändå bäst... man kan ju inte vara annat när man äger världens bästa agility hund som kan ALLT!! =) =) =) =)
Ja jag kan ALLT om jag får göra som jag vill!! Matte håller dock inte med riktigt på de där... som jag vill... Hon säger att vissa saker mååååste man göra... som att gå ner på kontaktfälten HELA vägen!! MEN nu e de så att när man har sådan räser fart som jag har man inte TID att stanna, så de så!!!

Jaja, vi får väl se om de går att tävla i de där andra landet men nu ska vi sova. Bäst jag skyndar mig så jag får sova nääääära matte så kanske de där viruset inte får plats!!

Tass

Annie


Övergiven

2010-02-16 @ 18:43:21
Nu är de såhär att jag minsann, Annie alltså, har blivit ÖVERGIVEN!!! =(

De hela började med att Matte var hängig och hostade mkt och blev kvar i sängen en hel dag... sen åkte hon iväg, hör och häpnad UTAN MIG!!! Katastrofen var en faktum!!! När hon ÄNTLIGEN kom tillbaka, vilket i sej MINST tog 200 år, berättade hon att ett VIRUS hade flyttat in i hennes kropp!! Ett virus?? I min Matte?? De låter inte bra tycker jag. Och de skulle nu visa sig att detta ABSOLUT inte var bra.

Nu är de bara virus hit och dit. Detta dumma virus har blivit viktigare än mig!! Viktigare än lilla stackars mig!! Nu säger Matte att hon är hemma från kontoret, som jag älskar, för att ta hand om sitt Virus!! Hur kan detta Virus vara viktigare för Matte än mig?? Jag får inte busa och leka med Matte, vi går inga lång runder och vi tränar inte... hon bara ligger i sängen med sitt Virus!!! =( =(

Ja jag får me ligga i sängen och kela men HUR kul e de på en skala?!

De roligatse jag gjort idag var att springa upp och ner för trappan för att hjälpa matte stoppa sina kläder i den där maskinen som gör dom blöta. Den maskinen förstår jag mig inte alls på och inte vad man ska med den till heller. Matte stoppar in fullt torra kläder i den. Där inne blir dom blöta så matte blir tvingad att hänga upp dom för att torka. När dom sen är torra hänger hon in dom bakom en dörr till ett pyttet litet rum. Jag och Obbe har 2 såna små rum i vårt rum där matte bla har min BOLL!!! I vilket fall som så klagar Matte alltid på hur tåkigt hon tycker de e att hänga tvätt. Men då kommer min fråga. VARFÖR då stoppa in kläderna i den där maskinen som gör dom blöta?? Låter hon bli detta blir inte kläderna blöta heller och då slipper hon hänga tvätt!! SMART jag är va??!!

Men vad hjälper de så länge jag är den mest ÖVERGIVA hunden i världshistorien just nu =(
HUR får man den där virus att lämna min Matte ifred så jag kan få tillbaka min matte??!! De skulle jag allt bra gärna vilja veta!! Obelix bara skakar på huvudet åt mig och mina probelm och tycker mest jag är knäpp. Han säger att matte e sjuk och när matte blir frisk försvinner viruset. Hmmm.... vad vet han om de??!! De kanske stannar för evigt och då minsann ska han få se hur ÖVERGIVNA vi blir. Men en sak är i alla fall säker... MIN MATSKÅL rör han den där Virus INTE för då minsann... grrr!!!

Nu ska jag gå och lägga mig vid den varma brasan och fundera ut ett smidigt sätt att göra av med den där Virusen!!!

TASS på er

ANNIE

VIRUS

2010-02-15 @ 18:30:35
Jaha då har de alltså flyttat in ett virus i min kropp... inte kan jag minnas att jag gav tillåtelse till detta!! Måste vara något fel på mitt antivirus program. Får nog byta ut detta elller uppdatera de jag har!! (Sambon kommenterar att de även tagit sig förbi brandväggen... hmm... får nog byta ut även denna då...)

I vilket fall som helst så innebär detta just nu att jag är hemma från jobbet... jag hemma!! SJUK!!! USCH... jag som HATAR att vara hemma... sjuk alltså!! Fast denna gången är de rätt skönt för jag orkar inte så mkt måste jag säga.

Idag var jag hos fabror doktorn och fick hostdämpande till natten... av någon anledning gillades de INTE att jag tränade en liiiiten stund agility igår med Annie... hmm!!
Jag frågade om den kommande helgen var i fara, men de berodde på hur LUGN jag håller mig fram til dess... LUGN??!! Hur ska man kunna vara lugn när man har ett överaktivt monster till hund som exploderar vilken sekund som helst??

Eller hmm... ja... just nu ligger hon HELT utslagen vid brasan i stora rummet och SOVER!! Nej hon e inte sjuk... tror jag i alla fall!! =) =) =)

Nu ska jag köra en virus scan på min kropp med hjälp av varmt tee och host dämpande så får vi se om vi kan driva ut den där iligalt inneboende i min kropp!!
Är de sant???

2010-02-07 @ 22:06:40
Jag kan inte fatta, de snurrar i huvudet, VA??!! Är de... jag förstår inte?? JO de e de... de står LOJOCAS YSOLLA... vi kom 2a!!!

Årets Agility Aussie    
Aussie Gården's Pixy Like Eyebright 117 10
Lojocas Ysolla 114 10
Easy Gets Cold As Ice 113 10
Missnutts Diamond Wilja 96 9
Real Sugar Mocca 47 7
Real Sugar Celtic 26 2
Chess Player Dii-Dii 13 2
Chess Player All or Nothing 12 1

Jag är helt stum och tror fortfarande inte jag fattar fast de står där svart på vitt på SASK hemsida http://www.australianshepherdklubben.nu/

Sen till nästa VA?? Slagna med enbart 3 poäng, 3 ynka sketa poäng!! Jag kan inget annat är säga Grattis till den stolta ägarinnan av Årets Agility Aussie!! De är ni väl värda!!

Men för min del är de som en STOR VINST att få komma 2a. Alla dom poängen man ser där är ihop samlade under en period som sträcker sig från maj - slutet av juli och då ska man ha i tankarna att jag fick hem Annie den 1 februari 2009!! Vi har alltså under vårt första halvår tillsammans inte bara blivit ett par utan även blivit sveriges 2a bästa Aussie i agility!!! Jag fattar fortfarande inte!!

Vill även säga Grattis till Anna & Wilja som slutar 4a!! Mycket bra jobbat tjejer. Ni blir farliga i framtiden.

Nu ska jag försöka somna med detta lyckorus i magen och se om de gått in tills imorgon

JAG ÄLSKAR MIN HUND!!!!!!!!!En saga

2010-02-01 @ 21:24:07

Idag är de 1 år sedan min tös flyttade hit till oss i ValjeJust nu håller jag på att sammanställa detta år, ett år fullt med härligheter och bus men tyvärr inte helt smärt fritt. Men de som dyker upp i mitt huvud hela tiden när jag tänker på min bus är raderna ur följande sång för dom stämmer så bra in på oss

DU E EN SAGA FÖR GOD FÖR ATT VARA SANN,
DE E EN SAGA I SEJ ATT VI FUNNIT VARANN.
VI KUNNDE LIKA GÄRNA ALDRIG NÅNSIN MÖTTS,
ELLER VAR VÅRT MÖTE REDAN BESTÄMMT LÅNGT INNAN VI FÖTTS?


TACK min underbara Busa för detta fantastiska år med dig. Om du bara visste hur mycket vi älskar dig vår underbara mycket speciella tös!!

Men även ett TACK till alla som gjorde de möjligt för oss att få denna underbara tjej till oss. Till alla er som fanns där och stöttade och svarade på frågor. Med Annie följde nämligen världens bästa uppfödare och en vän för livet!! TACK Annelie för att du alltid finns där för mig, för oss!!

DU E BÄSTRSS 2.0