Olidlig väntan...

2010-12-29 @ 18:16:31

Jag hade hoppats på att denna dag skulle ge mig svar på mina frågor, men tyvärr rörde snarer allt till de ännu mer!!

Annie har ända sedan jag skaffade henne för 2 års sedan haft problem med att komma igång och löpa. När hon väl gjorde detta hade hon prolem före löpen.
De hela började med diareé, kräkningar och ont i magen i feb 2010. Men när löpet väl kom igång mådde hunden bättre och alla smärtor försvann. Löpet i sig var normlat och allt var frid och fröjd.
Så kom sommaren ca 3 månader efter löpet och hunden började fälla och fortsatte fälla tills de inte fanns någon päls kvar att fälla. När detta var klart fick hon utslag över hela kroppen. Strax efter detta satt hon igång igen med diarée, kräkningar och kraftiga smärtor i buken sen kom löp nummer två. Även detta ett normlat löp.
Hösten kom och med denna blev Annie skendräktig. Vi fick stopp på de hela i början av november och då började Annie fälla. Nu har hon inget underull kvar alls. Hon är mager och har tappat alla muskler trots nästan dubbel giva och ingen träning alls. Annie är även väldigt stressad och mår lite dåligt i sig själv och därför fick jag nog och sökte hjälp hos veterinären där vi varit idag.

Idag har Annie rönkats, ultraljudats och tagit en massa prover samt genomgång av muskler och blygläppar osv. De finns inga fel på Annie i detta dom gjorts idag. Allt ser normalt och fint ut. Så nu måste vi vänta på blodproverna. De ena för allmäntillståndet får vi svar på imorgon men så kommer de som vi är mest nervösa för... veterinären ville ta prov på bukspottkörtel för syntomen påminner om att de eventuellt kan vara fel på denna =( vilket vi VERKLIGEN inte hoppas på!!! Detta kommer ta nästan en vecka så jag får förhoppningsvis veta dagen innan min födelsedag... *suck* 
Vi har även idag skrivit ihop en låååång skrivelse om allt och alla turer kring Annies löp osv. Jag har även fått uttrycka hur jag upplever de hela med Annies användbarhet i träning och tävling nu när hon är såhär osv. För om nu inte proverna visar något så tror veterinären och vi att Annie hade mått bäst av att bli kastrerad och då kommer hon ta kontakt med mitt försäkringsbolag för att disskutera detta med dom.
Om dom inte väljer att ersätta kommer vi ändå att kastrera Annie. Så nu är de en lååång väntan på provsvar och sen på dommen från försäkringsbolaget för att sen veta om vi måste stå för hela kalaset sjävla eller om försäkringsbolaget stöttar upp.

Men först vill jag veta att de där provet på bukspottkörteln är OK annars vet jag inte vad jag gör!!

Medans Annie var hos veterinären var jag hos underbara Anna med Obelix som fick sin rehab ♥ Obelix snarkade högt medans han låg på vibraterplattan. Han älskar verkligen denna platta. Tyvärr var han varm igen i ryggen så nu har vi fått nya order av Anna angående Obelix. Förmodligen börjar Obbe känna sig bättre och därför belastar han mer och detta måste vi styra åt honom. Så nu är de 2 veckor till innan han ska till Anna nästa gång.

Men just när är mitt hjärta mest oroligt över min lilla sessa.... om jag bara visste vad de är som är fel med min underbara lilla prinsessa!!
Just nu känns de som jag bara vill ge upp allt... Varför kan inte jag få en hund som är frisk??!!


Kommentarer
Postat av: Marie

Åhhh vännen...Vi håller tummar och klor för att provsvaren ska vara bra och att allt ordnar sig för Annie och er.

KRAM

2010-12-29 @ 18:23:14
URL: http://andrummets.se
Postat av: Emma

men... :( Håller tummar och tår om att allt löser sig till det bästa... fina Annie.. <3

2010-12-29 @ 18:34:26
URL: http://tokvovvarna.blogg.se/
Postat av: charlotte & bonzo

stackars annie och er!! Skickar bamsekramar och håller alla tummar & tassar!

2010-12-29 @ 18:35:44
Postat av: Annelie

En stor kram till dig! Du ska se att allt ordnar sig - det MÅSTE vi tro på!

2010-12-29 @ 18:55:23
URL: http://www.mrcollin.com
Postat av: Cissy

Det kommer lösa sig, det måste lösa sig. Ni har redan haft er omgång med otur, det finns inte mer otur för er, så enkelt är det!

Jag håller tummarna för er men är säker på att det kommer ordna sig.

Bamsekramar från oss och hör bara av dig om du vill prata av dig, du vet var jag finns!

Kram kram

2010-12-29 @ 19:02:51
URL: http://nixo.blogg.se/
Postat av: Martha & Idefix

Tänker på er!

2010-12-29 @ 20:49:23
URL: http://fagerlandsroda.se
Postat av: Anna o Askott

Lider med dig!

Trolla hade ju fel på bukspottskörteln, hon fick det i Holland. Gick ner från 30 till 24 kg som en skelett o tappade all päls. Bajsade speciellt som en hinna utanpå. Dvs fettet hon inte kunde ta upp.

Gör Annie det?

Kramar

2010-12-29 @ 21:17:07
URL: http://sarrat.se
Postat av: erica och Poker

Skickar en stor kram till dig !!

Hoppas att allt kommer att ordna sig med söta lila Annie ! Håller tummarna att det skall ordna sig <3 !!Massa kramar från oss !!

2010-12-29 @ 21:21:21
URL: http://aussietoss.wordpress.com
Postat av: emelie

Hoppas allting löser sig till det bästa och att Annie blir bra. Kramar om.

2010-12-29 @ 22:13:17
URL: http://livetmedemie.blogg.se/
Postat av: Anna o Askott

Då låter d inte som Trollas symptom.

Håller tummarna såklart! Men det där med pälsen låter inte bra...

2010-12-29 @ 23:18:18
URL: http://sarrat.se
Postat av: Malin

Usch vad jobbigt, många kramar till er!

2010-12-29 @ 23:28:20
URL: http://classyys.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fy så jobbigt det låter. Håller tummarna för att de hittar vad felet är så snart som möjligt och att det är något som är enkelt att göra något åt.

Kram på dig!

2010-12-29 @ 23:40:54
URL: http://www.mivinnas.se
Postat av: Sanna och flocken

Vi håller tummarna för att provsvarena är bra och att det blir goda nyheter för oss sedan. Hoppas de kan hitta problemet så att ni kan hjälpa Annie på något sätt, låter inte alls roligt det där.. Fina tösen.Jag måste säga; jag förstår din känsla och jag förstår precis hur du menar med det där med sjuka hundar eller att inte få friska..Tack Malena för din kommentar. Du är helt fantastisk. Kram

2010-12-29 @ 23:58:23
URL: http://svartvita.wordpress.com
Postat av: Mor-Mia

Jag ryser just nu i hela kroppen... det finns inget värre än när våra bästa vänner är sjuka!!!Jag tänker på er och skickar över många positiva tankar om att Annie är frisk och mår bra!!!STOR KRAM!!!!

2010-12-30 @ 07:44:39
URL: http://mor-mia.blogspot.com
Postat av: Malin

Sv: Men tack! Vad glad jag blir! Hoppas allt är bra med er annars, och många många kramar till Annie från mig och Smilla! kram!

2010-12-30 @ 09:00:14
URL: http://classyys.blogg.se/
Postat av: Åsa

Nämen ojj.. fy vad jobbigt!

Jag håller alla tummar och tassar att proverna inte visar något. Vilken jobbig väntan :)

Kram till er alla

2010-12-30 @ 09:49:30
URL: http://www.silvaspace.se
Postat av: helene

Fy va tråkigt!!! Hoppas verkligen ni får veta vad som krånglar, men att det intr är något allvarligt!!Himla jobbiga symtom låter det som. Fast det där med fällningen behöver du kanske inte oroa dig över. Det är nog inte helt ovanligt att de tappar i princip all päls... de gör iallafall Siri med. Men resten låter ju inte alls kul...! Håller tummarna för er!Kram

2010-12-30 @ 23:27:43
URL: http://mejsis.e
Postat av: winettan

Har inte varit ut och läst..så jag hade missat det här, det gör mig så ledsen men jag ber så för er att det kommer att ordna sig för er gumman..finaste Annie.

Tänker så på er <3

Många kramar med styrka

2010-12-31 @ 18:48:48
Postat av: Riitta

Håller tummar, tassar & tår för ett bra provresultat!

Kramar om

2011-01-03 @ 15:09:15
URL: http://www.kreivis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback